UA  RU 
Весь світ ГБО: шоу-рум Авто Газ Глобал
04.11.2019

Скільки б ми не намагалися переходити в онлайн, офлайн точки потрібні покупцям. Людині важливо доторкнутися, важлива атмосфера і можливість тестувати продукт. І ГБО в цьому плані не виняток. Саме тому ми відкрили найбільший в Україні шоу-рум, де представлено все газобалонне обладнання, яке ми продаємо або встановлюємо.

ShRoom2.jpg

У новому офісі компанії, за адресою м Вишневе, вул. Чорновола 39, відкритий просторий зал, де на величезній площі розташувалися комплекти і компоненти сучасного газобалонного обладнання. Тут представлено ГБО від таких світових виробників як STAG, GREENGAS, Prins, Landi Renzo, Tomasetto, Hana, Valtek і багатьох інших. Тут можна все не тільки побачити, а й доторкнутися до товарів, а головне отримати повну і вичерпну інформацію з будь-якого продукту.

ShRoom3.jpg

На полицях налічується більше 1500 позицій продукції і це більша частина асортименту нашого інтернет-магазину. При цьому як асортимент, так і експозиція товарів в шоу-румі постійно розширюється і актуалізується. Тут представлений повний модельний ряд редукторів для ГБО 2 і ГБО 4 покоління, електроніка від базових ЕБК до блоків керування використовуваних при установці газобалонного обладнання на двигуни з прямим впорскуванням. Звичайно ж повний асортимент форсунок, розподільників, мультиклапанів, жиклерів, змішувачів та ін. Так що побачити і потрогати ви можете практично будь-який компонент ГБО, від гайки до балона.

ShRoom4.jpg

При необхідності, тут же ви можете отримати повну інформацію по представленому обладнанню і навіть купити його. Наш менеджер надасть будь-які консультації і оформить всі необхідні документи.

Ми робимо ГБО зрозумілим! Приходьте і переконайтеся в цьому самі.