UA  RU 
Технічний форум STAG Team в Одесі
22.10.2019

19 жовтня 2019 року в Одесі пройшла масштабна подія ринку ГБО України - технічний форум STAG TEAM. Цей захід, було організовано компанією Авто Газ Глобал і польським виробником ГБО STAG, компанією AC S.A. У готелі «Ґаґарінн» зібралися не тільки установники, а й ті, хто займається продажем газобалонного обладнання. Загальна кількість присутніх склала близько 200 чоловік, а про велику популярність цього заходу свідчить той факт, що до нас приїхали навіть гості з сусідньої Молдови.

ST2019-1.jpg

Основу форуму склали доповіді технічних фахівців AC S.A. і Авто Газ Глобал, а крім цього у всіх присутніх була можливість поспілкуватися в неофіційній обстановці з техніками і отримати відповіді на будь-які питання по ГБО. І як очікувалося, найбільш жваве обговорення викликали автогазові системи для двигунів з прямим впорскуванням палива. Їм була присвячена більша частина часу, а це говорить про розвиток даного напрямку. При цьому крім доповідей, перед входом в готель «Ґаґарінн» була представлена ​​ще й експозиція автомобілів, переобладнаних фахівцями СТО ProfiGas. А представники інженерно-сервісної служби нашої компанії не тільки презентували встановлене ГБО, але і надавали консультації по установці газу на сучасні мотори всім бажаючим.

ST2019-2.jpg

В рамках STAG TEAM присутні мали можливість купити ГБО STAG за спеціальними акційними цінами. Компанія Авто Газ Глобал запропонувала спеціальні комплекти обладнання, а AC S.A. доповнила все покупки приємними подарунками.

ST2019-3.jpg