UA  RU 
STAG Fest 2019: призова гра!
02.10.2019

STAG Fest 2019 стартував у квітні, а вже за кілька місяців було оголошено переможців, які і відправились у п’ятиденне турне до Польщі. Змагання за звання найкращих, було традиційно організовано компанією «Авто Газ Глобал Трейдінг» (офіційний постачальник обладнання авторизованих сервісних центрів STAG мережі СТО PROFIGAS і ексклюзивний дистриб'ютор TM STAG в Україні) спільно з компанією AC Spolka.

STAGFest2019_3.jpg

Десант кращих представників бізнесу ГБО вже у перший день туру зміг відпочити від дороги під час прогулянки по центру старої частини Білостока. Адже на другий день команду чекала насичена програма на заводі AC Spolka, відвідування науково-дослідного центру компанії та живі дискусії з розробниками і конструкторами найсучаснішого газобалонного обладнання. Спеціально для гостей було організовано відвідування одного з зразкових автогазових СТО STAG.

STAGFest2019_10.jpg STAGFest2019_7.jpg STAGFest2019_1.jpg

Лише після того як були вирішені всі робочі питання і озвучені всі пропозиції розробникам ГБО, компанія переможців змогла дійсно відпочити. Зранку, перегони на картах зі справжньою кваліфікацією, трьома етапами та фіналом. Потім відвідування місцевого музею ретро-техніки, де зібрані автомобілі і мотоцикли виробництва початку минулого століття і ВСІ вони заводяться та виїжджають на автопробіги! Після обіду знов змагання, але тепер турнір з боулінгу, а ввечері дружню команду чекав ресторан Мultibrovar, де наші польські партнери і переможці STAG Fest 2019 змогли обмінятися теплими словами та враженнями від мандрівки.

STAGFest2019_4.jpg STAGFest2019_5.jpg STAGFest2019_9.jpg STAGFest2019_2.jpg

П'ять днів захопливої подорожі пролетіли як один подих і ми точно знаємо, що на пам'ять про цікаву поїздку у всіх фіналістів STAG FEST на довгі роки залишаться прекрасні спогади, фото і пам'ятні подарунки.

STAGFest2019_8.jpg

Цьогорічний STAG Fest завершено, а всі бажаючі прийняти участь у такому грандіозному конкурсі вже можуть починати підготовку до STAG Fest 2020!!!