UA  RU 
Нова ера AUTOGAS – крок у майбутнє
16.09.2019

12 вересня 2019 року Авто Газ Глобал розпочинає нову еру AUTOGAS в Україні. Саме під таким гаслом у новому офісі компанії Авто Газ Глобал та Мережі СТО PROFIGAS пройшла зустріч провідних українських дистриб’юторів та установників ГБО.

4.jpg

Захід був організований у форматі дружньої зустрічі, на яку були запрошені партнери компанії та кращі клієнти. На новій території головної автогазової компанії України одночасно зібралися більше трьох сотень гостей з усіх куточків нашої країни, а також багато представників та керівників світових компаній з виробництва ГБО.

10.jpg 12.jpg

Спеціально для всіх присутніх були організовані цікаві тематичні доповіді від спеціалістів Авто Газ Глобал та провідних фахівців світових виробників ГБО. А у перервах всі вони мали можливість поспілкуватись між собою та у повній мірі ознайомитись з новим офісом нашої компанії, який розташувався на вулиці Вячеслава Чорновола 39 у м. Вишневе.

5.jpg

На загальній площі більше 4000 м2, тепер знаходиться сучасний центр ГБО України, адже на території є найбільше в Україні СТО PROFIGAS та величезний адміністративний центр Авто Газ Глобал. Саме тут розташувались відділи продажів, логістики, інженерно-сервісна служба та інші підрозділи, а для навчальних курсів Академії АвтоГаз виділено окрему простору аудиторію.

8.jpg

Поруч з адміністративним центром розташувався окремий склад загальною площею більше 1000 м2, де у наявності завжди більше 1500 найменувань продукції, від фітингів до величезного асортименту балонів. А з повним спектром сучасного ГБО, всі клієнти компанії можуть ознайомитись у спеціальному шоу-румі, де представлене все сучасне газобалонне обладнання, компоненти та аксесуари.

14.jpg

Також під час заходу гості мали можливість ознайомитись з найактуальнішими новинками світу ГБО. А серед них було газобалонне обладнання та компоненти від STAG, GREENGAS, Prins, Landi Renzo, Tomasetto, Valtek та інших відомих виробників. Велику цікавість визвало інноваційне обладнання для двигунів з прямим впорскуванням палива. А для наглядної демонстрації можливостей сучасного ГБО на головній площі була представлена унікальна експозиція, більше 20 сучасних автомобілів з газобалонним обладнанням встановленим на мотори з прямим впорскуванням. Саме тут всі гості мали можливість ознайомитись з сучасними системами, а Інженерно-сервісна служба Авто Газ Глобал надавала консультації і вичерпні відповіді на будь-які питання.

6.jpg 7.jpg

Не залишили без уваги і мережу СТО PROFIGAS, яка вже налічує 100 автогазових станцій у 50 містах України, а в перспективі буде зростати ще більше і виводити сервіс встановлення ГБО на новий рівень. Під час заходу було нагороджено і переможців щорічного конкурсу STAG Fest 2019, який проводиться спільно компаніями AC S.A. та Авто Газ Глобал.

3.jpg

Після насиченого доповідями та екскурсіями дня, учасники заходу змогли гарно відпочити, в ході вечірньої розважальної програми, представленої організаторами.

20.jpg 21.jpg 22.jpg

Компанія Авто Газ Глобал ще раз дякує всім хто приймав участь та був присутній на заході, що розпочав нову еру AUTOGAS в Україні.

18.jpg